OprireaAnimatiei

CONDITII DE GARANTIE

Garantie Produse

SC NETENERG SOLUTII AVANSATE SRL garanteaza echipamentele contra defectelor aparute in perioada de garantie. Prin aceasta se intelege testarea echipamentelor si remedierea defectelor reclamate de cumparator, in termenul de garantie, fara plata. Prin defecte care se remediaza in perioada de garantie se inteleg acele malfunctionalitati  ale echipamentului datorate unor piese de schimb sau subansamble ce prezinta vicii de material sau de fabricatie. Remedierea defectelor se va face la centrul autorizat de service al SC PSS UPS SRL (orar luni-vineri 9-17), clientul fiind obligat (conform HG394/1995) sa prezinte acest document impreuna cu factura de achizitie. De asemenea clientul este obligat sa prezinte produsul defect in ambalajul original impreuna cu documentatia cu care acesta a fost livrat.
    Firma NETENERG SOLUTII AVANSATE SRL asigura clientului pentru echipamentul cumparat, fara defectiuni de fabricatie, garantia specificata in prezentul certificat, care se calculeaza de la data cumpararii produsului. Pentru montaj si pentru produsele incorporate cu ocazia montajului garantia se asigura de S.C. NETENERG SOLUTII AVANSATE SRL, in conditii identice cu cele ale producatorului.
    Garantia se refera la schimbul sau depanarea subansamblelor defecte. Garantia nu se extinde la defectiunile survenite direct sau indirect, care au fost cauzate de exploatarea necorespunzatoare a echipamentului, respectiv la cele care au survenit in urma intretinerii necorespunzatoare sau neexecutarea intretinerii expuse in Manualul de utilizare si nu exonereaza clientul de plata partiala sau totala a cheltuielilor survenite din cauza defectiunilor datorate conditiilor descrise.
    Toate subansamblele schimbate sau depanate in perioada de garantie se considera in garantie pana la expirarea perioadei garantiei.
    Garantia inceteaza daca se schimba numerele de pe placuta sau inscriptia de identificare a echipamentului, se deterioreaza placuta sau inscriptia de identificare, se fac modificari pe echipament de persoane neautorizate, sau echipamentul este exploatat necorespunzator.
Exploatarea acumulatorilor VRLA AGM cu care sunt echipate si UPS-urile se va face la o temperatura ambianta maxima recomandata de 25°C. Durata de viata preconizata a acumulatorilor VRLA este declarata la temperatura de 20°C peste aceasta temperatura durata de viata se reduce drastic. La 30°C durata de viata se va reduce la cca. 50% fata de durata preconizata de viata declarata de producator conform EUROBAT. Exploatarea acumulatorilor la temperaturi peste normal duce la pierderea garantiei.
    Deasemenea, nu intra sub incidenta garantiei defectiunile cauzate de coroziunea survenita in urma exploatarii in medii necorespunzatoare.
    Echipamentul se instaleaza si se configureaza de catre personal autorizat cu cunostinte de specialitate atestate.
    Garantia isi pierde valabilitatea daca echipamentul s-a defectat datorita incendiilor, accidentelor, neglijentei in utilizare, datorita unor instalari, modificari sau adaptari necorespunzatoare, datorita folosirii in conditii ce contravin standardelor tehnice si de electrosecuritate din Romania.
    In perioada de garantie, folosira unor piese  de schimb neaprovizionate si aprobate de firma noastra, sau interventia unor persoane neautorizate de noi, duc la scoaterea produsului din garantie.
    Beneficiarul se obliga sa asigure echipamentul impotriva socurilor mecanice, prafului, patrunderii obiectelor straine in interiorul lor. Echipamentul va fi alimentat de la o priza cu impamantare conform standardelor romanesti si internationale.
Nu se recomanda modificarea configuratiei existente la livrare daca acestea exista. Orice modificare de configuratie se  va face in cunostinta de cauza de catre beneficiar pe proprie raspundere.
    Clientul beneficiaza, in baza Certificatului de garantie, numai de repararea (sau la latitudinea noastra, schimbarea) pieselor, componentelor si se exclude posibilitatea solicitarii oricarei altei despagubiri, inclusiv pierderi sau pagube implicate ca o consecinta a defectarii sau neutilizarii echipamentului.
    Orice produse sau piese defecte ce au fost inlocuite, devin proprietatea noastra.
    In cazul in care cumparatorul va revinde echipamentul, noul cumparator va beneficia de garantie in termenii stabiliti in prealabil intre S.C. NETENERG SOLUTII AVANSATE SRL si cumparator. Conditiile de garantie se suplimenteaza dupa caz cu angajamentele asumate de furnizor in contractul de vanzare-cumparare si montaj al echipamentului. Pierderea certificatului de garantie determina iesirea din garantie a echipamentului.

Termenul de garantie este de 24 luni de la data facturarii